Sunday, May 31, 2009

P.B.C IPOH.....GEMPOR HPA!!!!31 MEI


Salam...
Alhamdullilah PBC IPOH telah tamat dgn jayanya,syukur kehadrat allah swt dgn kekuatan yg di beri...Tahniah kpd semua peserta yg hadir dan semoga kita semua akan berjumpa di PUNCAK KEJAYAAN...Ketahuilah kehadiran tuan2 dan puan2 ke PBC merupakan langkah pertama untuk mencipta kejayaan di dalam memartabatkan ekonomi islam...Produk2 buatan org islam harus sampai kpd pengguna islam dan ini juga membuka peluang perniagaan kpd kita untuk memasarkan produk2 HPA ke seluruh penguna islam...Kpd semua peserta PBC IPOH JUTAAN TERIMA KASIH ATAS PEYERTAAN TUAN2 & PUAN DLM DLM PBC KALI INI...Hebahkan pada seluruh org PERAK tentang Kehebatan HPA...Mulut adalah kedai anda,hebahkan HATTA pada Dato Seri Nizar & Dato seri Zambry...


'PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB BERSAMA'...

P.B.C IPOH.....GEMPOR HPA!!!!30 MEI


Mentor,merangkap otai dlm PBC IPOH...PJS Pn ZAbedah bt Abdullah...Thank Pjs Kak Bedah atas segala ilmu dan pengalaman yg beliau curahkan pada peserta...

Alhamdulillah seramai 50 peserta yang menggikuti Perkongsian Bijak Cemerlang HPA Ipoh...Tahniah pada semua peserta yg sudi hadir...Setapak anda melangkah,bererti kejayaan menanti anda...Ayuh kita GEMBLENGKAN SELURUH KEKUATAN YG ADA UTK MEMARTABATKAN EKONOMI ISLAM....Ok gua nak tido sok ada kiamullail...sok pg kejutkan gua yek...!!!zzzzzzzzz

Friday, May 29, 2009

P.B.C IPOH

Assalamualaikum semua....
Syukur alhamdullilah atas segala nikmat yang di beri...Sok radix crew akan join bersama dgn PJ Pn Nor Azakiah untuk menjayakan PBC d Hotel Sri Malaysia...Jutaan terima kasih kerana sudi berkerjasama dgn radix crew...Satu cabaran yg harus di pikul oleh radix crew ialah kami diminta untuk menghantar wakil untuk menjadi mc...Insyaallah wakil dr radixcrew akan cuba memberi kerjasama sepenuhnya untuk menjayakan PBC di Ipoh...Bedebo juga esok ni...Ya allah berikan kekuatan pada kami hamba mu yg lemah ini....Kita jumpa d Ipoh....
Lama tak lepak Komplek Yik Foong???Sok abis PBC gua nak g tinjau komplek Yik Foong ar lama tak g sana ramai lagi ke bebudak lepak kat sana....Welcome to Ipoh Perak Negeri Penuh Sejarah Perjuangan...Ayuh kita mencipta sejarah baru untuk Perak tercinta....Ok jumpe lagiii...Salam Perjuangan Untuk semua Warga HPA.....

Sesat D K.L

video

Wednesday, May 27, 2009

Pengajaran kpd mat-mat RocK...

assalamualaikum....salam roots,rocks n radix kpd seluruh mat2 rock yang menggemari kopi radix yang tidak putus2 memberi sokongan kpd radix crew...thanks to all rocker...sedikit perkongsian pengalaman bersama seluruh warga rocker di m'sia....gua mmg salute sorang rocker nie...dulu rocker skrang di beri gelaran sebagai ustaz rock m'sia....lu orang pon tahu kot ape kes yang terjadi...gua xnk cite perihal ustaz nie....tp ape yg gua nk share ngan lu orang perihal mat2 rock d m'sia......umum dieorg nie dari segi zahirnyer mmg gerun dan rock...perghhh...abes rock lea tuh...tp kebanyakan mat2 rock ni x leh nk diklasifikasikan sbg mat rock....gua lbh ske panggil dieorg mat jiwang....sbb ape gua kate cm2....lu org usha sendri pkr ar ape yg berlaku kpd mat rock yang terdahulu....kesian beb...terlalu byk band2 rock yg tlh terkubur di sbbkn mrk nie tlh di perkotak katikkan oleh wanita dan dadah...Umum mengatahui mereka ini berpontensi untuk menjadi lebih maju dan kehadapan tapi apa yg berlaku adalah sebaliknya...mengapa ianya terjadi???mereka ini juga telah d kotak-katikkan oleh syarikat rakaman dan stesen TV yg berpaksikan kpd idelogi kapitalis dan sekularisme yang akhirnya akan menghancurkan diri mereka sendiri...Kepada mat-mat rock yang d luar sana ayuh kita bangun dgn kekuatan yang ada pada diri kita sendiri untuk terus melangkah maju secara berdikari dan jangan terpengaruh dgn janji2 manis oleh syarikat2 penyiaran kapitalis yg mengerah keringat dan intelektual kita untuk mereka meraih keuntungan yg berlipat kali ganda...Tiada salah jika kita bergerak secara UNDERGROUND kerana pemikiran kita tidak di manipulasikan oleh pihak ketiga...To ustaz Rock mat-mat rock akan lebih respek kpd lu jika lu berdakwah secara UNDERGROUND...Lakonan tidak sama dgn realliti kehidupan...To MEGAT A.C.A.B dgr citer dah pakai serban...alhamdulilah tahniah pada lu tapi AWAS pada fitnah dunia...Dan untuk RADIXCREW teruskan perjuangan untuk memartabatkan EKONOMI ISLAM..Don't give'up da fight...MAT ROCK PUN PERLU PRODUK HALAL...GEMPUR HPA KPD MAT-MAT ROCK DI MALAYSIA...

Jika artikel ini menguris perasaan anda jagan jadi mat rock jadilah mat jiwang....

Tuesday, May 26, 2009

Radix Cola..

video

Dulu gua penggemar coca cola tegar....Tapi skang tidak lagi.....Sedikit info untuk semua!!!Jgn mencampuri coca cola dgn ubat batuk or ubat ubat klinik kerana ia akan memudaratkan anda...Al-kisah di satu petang tgh menyembang dgn kengkawan,ada sorang member gua ni tanya aku bro lu percaya tak kita ni dari kecik dah jadi penagih???Aku tanya dia balik...yek ke kita kecik-kecik dah jadi penagih apsal lu cakap camtu!!!Dan ini pendapat beliau ye laa bro ko ingat x kecik-kecik dulu klu demam,batuk,selsema bapak kita bwk g klinik balik mak bagi kita makan ubat2 dari klinik tadi dan kita pun akan terus terlena di buai mimpi...klu sebelum pg klinik td mesti kita akn merengek rengek kerana demam tapi setela makan ubat2 kimia tadi kita akan terus tido...selang beberapa hari terus je baik...Haa tu jadi penagih ar sejak lu lahir dah berapa liter ubat batuk dgn ubat demam lu telan...Tul jugak ekkk!!!Dan ramai juga remaja kita hari ini yg menyambung penagihan ini mereka akan mengambil ubat batuk dan pil-pil khayal untuk berhibur klu dulu untuk demam tapi skang untuk berhibur plak...Tapi yg peliknya mereka akan mengambil bersama dgn coca-cola???Pesanan to all RADIXCREW jauhi DADAH musuh negara...

Sunday, May 24, 2009

ORG PERAK DIPERBODOHKAN OLEH UMNO.....

Malang Buat org melayu kerana mempuyai ramai pemimpin melayu yg palsu,yg hanya pandai berkokok dan buat bising di parliment (ala ala badut) mereka ini boleh di ibarat mat rempit yg merempit sambil meragut hak org lain...MAT REMPIT LAGI GUA RESPEK DARI NAJIB DAN ZAMBRY...Mat rempit klu diasuh pun boleh kalahkan VENLENTINO ROSSI....NAJIB DAN ZAMBRY SEKOLAH TINGGI TP TELAH MENGECEWAKAN BANGSA MELAYU....TO ZAMBRY PG LA JUMPE TUANKU MOHON BUBAR DUN ITUPUN KALAU UMNO BERANI....ALLAH BERSAMA ORANG YG BENAR...UMNO DAN BN BAKAL BERKUBUR...REST and PEACE....

Radix Crew 'Road Tour' Ipoh To J.b

asalammualaikum....
alhamdulilah syukur ke hadrat allah s.w.t atas ilham yang di beri...satu meating Radix Crew telah diadakan pada 19 mei 09 aritu bertujuan untuk menyusun line up untuk menjayakan Road Tour Ipoh to Jb..alhamdulillah 3 orang crew telah berjaya untuk menjayakan Road Tour ini iaitu en.firdaus,en hafizi dan en wasfi...antara prog yang akan dijalankan ialah crew-crew radix akan membuat prog2 kepenggunaan pada masyarakat setempat dikawasan yang akan disingahi oleh RadixCrew...Oleh itu RadixCrew menjemput seluruh ahli HPA yg berminat untuk bersama menjayakan prog ini dikawasan kejiranan anda boleh lah menghubungi kami di talian 017-5378580...Produk Halal TanggungJawab Bersama...Menjana Ekonomi Ummah Besama HPA...

Monday, May 18, 2009

JENTERA RASMI CREW....GEMPUR RADIX!!!!!



Kenderaan tempur rasmi crew...sentiasa bersiap siaga untuk membawa crew dan produk produk HPA....PROTON CHAMPION!!!MPV PROTON YG PERTAMA,sebelum PROTON EXORA....

kursus pemantapan & jati diri usahawan muslim HPA

Tanggal 16 mei 09..satu kursus pemantapan jatidiri usahawan HPA telah dianjurkan di intitut latihan felcra seberang perak.kursus ini dianjurkan oleh PJS Puan Zabedah abdullah dan crew2nya terdiri dari PJ Ayob,PJ Puan Norazakiah,PJ mazlan,PJ Ibrahim..syukur ke hadrat allah s.w.t kursus ini berjaya di jalankan,pada mula jangkaan pesrta hanya sekitar 20 org alhamduliillah atas kekuasaan allah peserta yg hadir adalah 40 org..tahniah di ucapkan pada semua peserta yg hadir...semoga niat kita atas memperjuangkan produk muslim tercapai..atas keperihatinan HPA yang telah membuka ruang ekonomi yg luas kpd ummat islam dan bangsa melayu...ayuh kita sama sama menggemleng tenaga,idea dan strategi yg baru dalam memperkasakan ekonomi ummah..selain dari mengunakan produk ayuh sama 2lah kita memperniagakan produk hpa...ramai diluar sana yang masih mencari2 produk halal da n perniagaan yg halal menepati syariat...Kepada Crew-Crew Radix ayuh rapatkan saf perjuangan ini,teguhkan hati,kuatkan semangat penuhi dada dgn ilmu....produk halal untuk semua..GET UP STAND UP DONT GIVE UP DA F IGHT!!!!!KILL THE JEW ECONOMI!!!SAVE THE U MMAH!!


Wednesday, May 13, 2009

SKUAD WANITA



Sentiasa bersedia untuk Gempur produk HPA...HPA mempuyai rangkaian produk kosmetik dan produk kesihatan khusus untuk wanita...kepada kaum hawe d luar sana jagan hanya menguna ayuh jadikan diri anda sebagai penggerak ekonomi untuk kaum hawe dan keluarga tercinta...'MENJANA EKONOMI KELUARGA BERSAMA HPA....

Pimimpin & PJS yg byk membantu..Thank a lot....


Terima kasih atas ilmu yg di beri,semoga allah memberkati kalian semua...Prog P.B.C byk memberi input yg baik pada masyarakat...semoga kalian akan berada di PUNCAK KEJAYAAN...Aminnn...

Monday, May 11, 2009

Radix Crew


Line up awal radix crew..Radix Crew adalah satu team marketing yg memasarkan produk2 halal keluaran HPA Industries..Terdiri daripada anak2 muda MALAYSIA yg berjiwa kental dalam memartabatkan produk2 halal di dalm pasaran negara..Alhamdullilah dgn adanya syarikat seperti HPA Radix crew telah berjaya menceburi bidang yg baru dalam perniagaan..bermula dgn hanya menjual burger dan kopi radix panas di stall kami kini kami telah berjaya mencuba satu pernigaan yg baru bg kami iaitu MLM(syariah)..Umum mengatahui perniagaan MLM ini amat jarang diceburi oleh anak2 muda seperti kami...dan ada diantara kami yg amat tak percaya dgn sistem perniagaan MLM..Tetapi apa yg kami tak suka itulah yg kami lakukan sekarang iaitu menjadi usahawan MLM(syariah)..Syariah tu beb...alhamdulilah dgn adanya HPA telah ramai mat2 burger,mat2 rock dan bekas mat2 rempit yg menjadi pejuang kpd produk halal di dalam pasaran tempatan.terima kasih pada HPA yg membuka peluang ini tak lupa pada leader2 dan otai2 HPA yg banyak menurunkan ilmu anda pada kami terutama pada PJS Pn Zabedah,PJS Jamaluddin dan semua yg terlibat Dalam PBC d Perak...Kpd sesiapa yg berminat join da'crew boleh le hubungi Hot Line kami di talian 017-5378580...GEMPUR HERBA...